GEBOORTEFOTOGRAFIE


De dag waarop jullie kindje geboren wordt is een van de mooiste momenten uit jullie leven. Door alle emoties kan

z’n bijzonder moment aan je voorbij gaan en via een geboortereportage kunnen jullie altijd samen terug kijken naar dit bijzonderen moment.

 

Het is mijn doel om de geboorte zo mooi mogelijk vast te leggen. De geboorte van jullie kindje is z'n emotioneel en intiem moment, daarom ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond zodat jullie ongestoord dit moment kunnen beleven. De momenten die ik vast leg zijn bijvoorbeeld de ondersteuning van je partner, de eerste ontmoeting met jullie kindje, het wegen/aankleden etc.

 

Een geboortereportage is natuurlijk lastig te plannen. Daarom is het mogelijk om te werken met een backup geboortefotograaf. Wie dit is, mogen jullie helemaal zelf bepalen.

Mochten jullie nog vragen hebben of interesse in een geboortereportage stuur me even een berichtje!

 

SOORTEN GEBOORTEREPORTAGES

Spontane geboortereportage

Een spontane geboortereportage kan zowel thuis als in het ziekenhuis plaats vinden. Hier leg ik de momenten voor, tijdens en na de bevalling vast. Zodra de weeën regelmatig zijn kom ik jullie kant op en begint de geboortereportage.

Geplande geboortereportage

De geplande geboortereportage is als jullie kindje geboren wordt via een geplande keizersnede. Hierbij ligt de datum van de geboorte dus al enige tijd van te voren vast. Wel is het belangrijk dat het medisch personeel hiervoor toestemming geeft. Bespreek dit dus met je verloskundige / gynaecoloog.

 

Favourite stories
Geboortefotografie limburg, geboortefotografie zuid limburg, geboortereportage zuid limburg, geboortereportage limburg.
 Bekijk meer ..
Geboortefotografie limburg, geboortefotografie zuid limburg, geboortereportage zuid limburg, geboortereportage limburg.
 Bekijk meer ..
Geboortefotografie limburg, geboortefotografie zuid limburg, geboortereportage zuid limburg, geboortereportage limburg.
 Bekijk meer ..
Geboortefotografie limburg, geboortefotografie zuid limburg, geboortereportage zuid limburg, geboortereportage limburg.
 Bekijk meer ..

WERKWIJZE

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. Een bevalling is een persoonlijk en bijzonder moment in jullie leven en daarom vind ik een persoonlijke klik erg belangrijk. Ook kunnen jullie in dit gesprek aangeven wat jullie wel en niet willen laten vastleggen. Na dit gesprek kunnen jullie samen bepalen of jullie de geboorte door mij willen laten vastleggen.

 

Bevalling

Tegen het einde van je zwangerschap tot aan de geboorte ben ik 24 uur per dag bereikbaar, dus ook op feestdagen en midden in de nacht.

Op het moment dat je vliezen gebroken zijn of je een beginnende weeën activiteit hebt, nemen jullie direct contact met me op zodat ik hier alvast rekening mee kan houden. Zodra er regelmatige weeën zijn zal ik naar jullie thuis of het ziekenhuis komen en beginnen met de geboortereportage. Het is sowieso van belang om vanaf 38 weken mij regelmatig op de hoogte te houden van het verdere verloop van je zwangerschap.

 

Na de geboorte

Na de geboorte maak ik foto’s van de controle’s en de eerste momenten tussen jullie en jullie kleine wonder. Dit duurt ongeveer 1-1,5 uur.

 

Nabewerking & Aflevering

Vervolgens ga ik aan de slag met het bewerken van jullie geboortereportage. Jullie ontvangen van mij alle foto’s digitaal in hoge kwaliteit en zonder watermerk. Er zijn dus geen extra kosten achteraf omdat je verplicht bent om bij mij foto’s te kopen. Jullie bepalen zelf wat ik wel en niet mag delen op mijn website!
Ook maak ik een persoonlijke slideshow van de foto's & de filmpjes met muziek. Ook hierin bepalen jullie weer welke foto's ik wel en niet mag gebruiken.

 

Een geboortereportage komt het mooist tot zijn recht in een mooi fotoalbum.

Ik bied fotoalbums aan in verschillende formaten en verschillende covermogelijkheden. Voor meer informatie klik hier.

Let's make some memories ..

# Geboortefotografie limburg # Geboortefotografie zuid limburg

# Geboortereportage zuid limburg # Geboortereportage limburg

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life