HUWELIJKSFOTOGRAAF ANTWERPEN

Dian & Matti| Stadhuis Maaseik (Antwerpen) & Sunset Lounge Beachclub

Al vroeg in de ochtend om 9 uur begon ik de huwelijksreportage bij Dian. Toen ik binnen kwam zat ze nog in de make-up. Nadat haar moeder & een goede vriendin er ook waren trok ze samen met hun de trouwjurk aan. Vanwege de krappe planning ging ik snel naar Matti in Maaseik (Antwerpen). Hier was hij zich aan het klaar maken samen met zijn familie. Tevens heb ik hier de eerste groomzilla gezien vanwege een stropdas die niet wilde mee werken :D Hierdoor liep het allemaal nog meer uit!

Snel reden we naar een landweggetje waar Dian & Matti hun first look hadden met vrienden & familie op de achtergrond. Iets later dan gepland kwamen we aan bij het Stadhuis Maaseik voor de ceremonie. Binnen no-time stonden we weer buiten en werd er getoast.

Voor de huwelijksreportage zijn we naar verschillende plekken geweest in de omgeving van Maaseik & Roermond. Vervolgens reden we naar Sunset Lounge Beachclub waar wederom een ceremonie plaats vond. Matti werd weg gegeven door zijn moeder en de vader van Dian stond op haar te wachten aan de kade, want Dian kwam aan gevaren met een bootje.

Na de ceremonie kwam de ijswagen en werd er later nog de BBQ aangestoken! Dankjewel Dian & Matti dat ik als huwelijksfotograaf aanwezig mocht zijn bij jullie prachtige dag!

 

Kapster: Hairdesign in Heel l Bruidsjurk: Bruidszaak Mariage in Geldrop l Sieraden bruid: Inspired by Suz l

Trouwpak: Company Suits in Breda l Trouwringen: De Edelsmederij in Helmond l Bloemist: Bloemist Parren in Roosteren

Willen jullie mij graag boeken als huwelijksfotograaf regio provincie Antwerpen voor jullie bruiloft?
Stuur me dan een berichtje
hier.

# Huwelijksfotograaf Antwerpen # Huwelijksfotograaf provincie Antwerpen # Huwelijksreportage Antwerpen

# Fotograaf huwelijk Antwerpen # Huwelijksfotograaf Antwerpen Belgie

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life