BRUIDSFOTOGRAAF BRUNSSUM LIMBURG

Denise & Patrick| Gemeentehuis Brunssum & Brunsummerheide (Limburg)

De trouwreportage begon ik bij Patrick waar hij zich aan het klaar maken was. Bij een man duurt dit eigenlijk nooit lang, dus was ik al snel bij Denise thuis. Denise was net haar make-up aan het doen en om haar heen werd er nog van alles klaar gezet voor de grote dag.
Rond 1 uur was het moment daar dat Patrick zijn mooie bruid kwam ophalen. Om half 2 was de ceremonie bij het oude gemeentehuis in Brunssum. Na nog een groepsfoto zijn we met zijn alle vertrokken naar de Pompgebouwen waar een prachtig gedekte tafel klaar stond met allerlei lekkere hapjes.

Voor de trouwreportage van Denise & Patrick zijn we naar de rode beek gegaan bij de Brunssummerheide (Zuid Limburg). Het weer was perfect! Eenmaal terug bij de Pompgebouwen hebben we nog een paar groepsfoto’s gemaakt tot dat het heerlijke Italiaanse diner klaar was. In de avond zette het feest zich voort en was er een heerlijke pizzataart! Ik sloot mijn dag af na de openingsdans. Dankjewel Denise & Patrick dat ik als trouwfotograaf bij jullie mooie bruiloft aanwezig mocht zijn!

 

Bruidsjurk: Ann&John Bruidsmode l Kapper: HMS haarstyling Michael Schobben l Bloemist: Meer dan Bloemen l

Trouwpak: Suitable in Maastricht l Trouwringen: Auronia l Auto: Autoverhuur Heerlen

Heb ik je interesse gewekt als trouwfotograaf omstreken Limburg? Stuur me dan een berichtje hier.

# Trouwfotograaf Limburg # Fotograaf bruiloft Limburg # Fotograaf bruiloft Parkstad

# Trouwfotograaf Zuid Limburg # Bruidsfotograaf Limburg # Bruidsfotograaf

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life