Dit bruidspaar kent elkaar al vanaf hele jonge leeftijd. Beide hebben ze op hoog niveau gezwommen en kwamen ze elkaar vaker tegen bij de landelijke competities. Lester wist toen al dat Merle de ware was. Op 22 februari mocht hij dan eindelijk ja zeggen tegen zijn ware liefde!

 

In de ochtend begon ik de trouwreportage bij Merle waar ze nog in de make-up zat. Erna werd op haar slaapkamer de trouwjurk aangetrokken samen met haar moeder. Vervolgens kwam haar vader binnen om haar voor het eerst te zien.
Helaas was het buiten aan het miezelen, maar ondanks dat gingen we toch naar de Brunssummerheide (Limburg)  voor de first look. Lester stond namelijk op haar te wachten en zag hier zijn prachtige bruid voor het eerst. Na wat groepsfoto's en wat foto's van Merle & Lester alleen zijn we naar hun huis gegaan voor wat koffie en thee.

Iets na 1 uur vertrok ik met Merle & Lester naar het Gemeentehuis in Brunssum voor de ceremonie.

Het was ondertussen gelukkig droog weer. Na de ceremonie zette de bruiloft voort bij de mooie locatie  Schinvelder Hoeve in Limburg. Hier werd er getoost & de bruidstaart aangesneden. Omdat het nu eindelijk droog was hebben we nog enkele trouwfoto's buiten gemaakt.

 

Na een heerlijk diner kon het feest dan eindelijk beginnen. Toen alle gasten er waren werd de feestavond geopend met een openingsdans (& de zangkunsten van Lester). Dank jullie wel dat ik bij deze prachtige dag mocht zijn!

TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Merle & Lester | Gemeentehuis Brunssum & Schinvelder Hoeve Limburg

Zoeken jullie nog een trouwfotograaf en wonen jullie omstreken Limburg?
Stuur me dan een berichtje
hier.

# Trouwfotograaf Limburg # Trouwreportage Limburg # Huwelijksfotograaf Zuid Limburg

# Trouwfotograaf Schinvelder Hoeve # Trouwen Limburg

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life