Na een leuke loveshoot was het dan nu eindelijk de grote dag van dit bruidspaar!

Nasteha & Martijn zijn van te voren voor de islam getrouwd, dus vandaag was hun trouwfeest bij Kasteel Bloemendal in Vaals.
De trouwreportage begon ik op de bruidssuite waar Martijn zich samen met zijn broer aan het klaar maken was. Meestal gaat dit erg snel bij de mannen, dus al snel waren ze buiten in de tuin van Kasteel Bloemendal aan het wachten op de bruid. Een half uur later dan de planning kwam Nasteha om haar trouwjurk aan te trekken. Nadat ze helemaal klaar was liep ze richting de tuin waar Martijn op haar stond te wachten en ze elkaar dus voor het eerst zagen!
Om 6 uur kwamen de gasten al binnen en ondertussen hebben we nog enkele foto's gemaakt bij Kasteel Vaalsbroek voor de trouwreportage.

Rond 7 uur kon het feestje echt beginnen en maakte Nasteha & Martijn hun entree met vervolgens een openingsdans. Het buffet was geopend en we konden allemaal lekker gaan eten. Nadat er flink gedanst was trok Nasteha zich samen met haar moeder en zusje terug op de bruidssuite om haar somalische jurk aan te trekken. Vervolgens ging ze samen met haar moeder de dansvloer op en de rest van de gasten volgende al snel. Iets voor 11 uur werd de bruidstaart nog aangesneden en was het tijd voor mij om te gaan. Dankjewel Nasteha & Martijn dat ik jullie voor mij als trouwfotograaf hebben gekozen!

 

Bruidsjurk:          The Bridal Closet in Amsterdam

Trouwpak:            Hugo Boss
Trouwringen:       Diamons by Me
Bruidstaart:         Smores Chocolaterie & Patisserie
Entertainment:    Sound4All

Videograaf:          Younique Film

TROUWFOTOGRAAF VAALS

Nasteha & Martijn | Kasteel Bloemendal Vaals

Zoeken jullie nog een trouwfotograaf en wonen jullie omstreken (Vaals) Limburg?
Stuur me dan een berichtje
hier.

# Trouwfotograaf Kasteel Bloemendal # Trouwfotograaf Vaals

# Trouwfotograaf Bloemendal Vaals # Trouwreportage Vaals # Trouwreportage Kasteel Bloemendal

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life