Op safari gaan in Zuid-Afrika was voor Kimberley altijd al een droom, maar Jeroen heeft deze safari nog specialer gemaakt door Kimberley ten huwelijk te vragen! Sindsdien zijn ze begonenn met het plannen van de bruiloft en afgelopen week was het dan eindelijk zover.

 

Na een lange rit naar Zuid Holland begon ik de trouwreportage bij Jeroen zijn ouders thuis. Hier maakte hij zich klaar op zijn oude slaapkamer. Vervolgens reed ik naar Kimberley. Als eerste moest nog de speech worden opgeschreven op papier, want dit oplezen van een telefoon zag Kimberley niet zitten. Toen deze eindelijk klaar was heeft Kimberley samen met haar moeder & haar beste vriendin de trouwjurk aangetrokken.

 

Rond half 2 kwamen we aan bij de prachtige locatie Het Land van Belofte in Moerkapelle. Hier stond Jeroen buiten op een houten brug te wachten op Kimberley voor hun first look. Na nog wat enkele foto's te hebben gemaakt kwamen langzaam de gasten binnen. Toen de gasten op hun plek zaten voor de ceremonie was er nog even een emotioneel momentje dat Kimberley haar vader voor het eerst zag.

Na de ceremonie werd er getoast & nog enkele groepsfoto's gemaakt. Om 5 uur gingen de gasten naar de eetzaal die prachtig opgedekt was. Na een speech van Kimberley kon het diner beginnen.
Dankjewel dat ik als trouwfotograaf jullie bijzondere bruiloft mocht vast leggen!

 

Neem eens een kijkje bij DRKS voor allerlei leuke bruidssieraden! Van oorbellen, haaraccessoires, bedankjes tot leuke kimono's.

www.drksonline.com/bruidssieraden

TROUWREPORTAGE ZUID HOLLAND

Kimberley & Jeroen| Het Land van Belofte

Willen jullie mij graag als jullie trouwfotograaf in de omgeving van Zuid Holland?

Stuur me dan een berichtje hier.

# Trouwfotograaf Zuid holland # Bruidsfotograaf Zuid holland

# Fotograaf Trouwen Land van Belofte # Trouwen Zuid holland # Trouwreportage Zuid holland

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life